Исках да бъда художник,
но се отказах
след първия автопортрет.
Исках да стана писател,
но не ми достигна талант
и станах поет.
Исках да бъда актьор
и да играя
роли след роли.
Но станах само позьор,
сред думи превзети
и текстове голи.
А можех да стана танцьор,
да бъда звезда,
да бъда велик...
Но станах клакьор,
със жестове неми
и невротичен тик.
© Жоро All rights reserved.