3.08.2006 г., 12:51 ч.

А ВРЕМЕТО НЕ СТИГНА 

  Поезия
637 0 9
Исках да ти кажа много,
исках да ти кажа хиляди неща,
но времето не стигна. Болка
стаи се тихо между нас.

Не вярвах и търсех си причини
от себе си да те отдалеча.
Исках да ти кажа много, а времето
                   не стигна
сама виновна съм си за това.

Не вярвах, че безкрайно много ще ми липсва
човека, с когото година леглото си делих.
Исках да ти кажа много, а времето не стигна.
Сега признавам си - сгреших.

Поглеждам те, раздялата тежи.
Не можах във времето да те настигна.
Не ме докосвай, знаеш, че боли.
Исках да ти кажа много, а времето не стигна...

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??