25.04.2010 г., 8:51 ч.

А знаеш ли, че те обичам! 

  Поезия » Любовна
1847 0 12

Антените на мойте сетива

За твоите сигнали се настройват,

На късите вълни на любовта

Ангели при мен ще дойдат!

Емоция с омайна красота,

Широка, слънчева пътека -

Любовта ти  гали ме сега

И дава радост и утеха!

Чакам те при мен с надежда силна,

Едно сияние във моя ден!

Ти идваш като слънце дивно -

Единствена жена в света за мен!

Обичам да усещам твойто тяло,

Божествено, ефирно, нежно!

И питам аз сърцето занемяло -

Човек дали обича вечно!?

Аз за себе си сега го казвам -

Моята любов е безконечна!

 

 18.03.2010                              ММ

© Милан Младенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??