Антените на мойте сетива
За твоите сигнали се настройват,
На късите вълни на любовта
Ангели при мен ще дойдат!
Емоция с омайна красота,
Широка, слънчева пътека -
Любовта ти гали ме сега
И дава радост и утеха!
Чакам те при мен с надежда силна,
Едно сияние във моя ден!
Ти идваш като слънце дивно -
Единствена жена в света за мен!
Обичам да усещам твойто тяло,
Божествено, ефирно, нежно!
И питам аз сърцето занемяло -
Човек дали обича вечно!?
Аз за себе си сега го казвам -
Моята любов е безконечна!
18.03.2010 ММ
© Милан Младенов All rights reserved.
Хареса ми много