17.11.2007 г., 10:08 ч.

******** 

  Поезия » Друга
732 0 2

Космосът, звездите, моят град, едно момиче.
Облакът, до него спряла е луната,
звезда сама далече
някъде в мрака.

Звезда ли е това, или е електрична крушка - сам не зная.
Тук до мен ли е, или пък някъде далеч в безкрая
светлина живот дарява,
на хората от друга някоя планета.

 

 

© Антоан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??