10.11.2007 г., 23:28 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
775 0 2
Локвата стои си там
до левия тротоар,
а аз си ходя сам
и срещу мене ФАР.

Кара с бясна скорост
тоз пиян идиот,
а аз със чудна ловкост
се мъча да избегна големия мотор.

Скочих на тротоара
и бях оспокоен,
но през локвата мина
тоя кретен!

Целия се виждам,
с мокра кал покрит
и ми идваше да викам
да псувам, но уви.

© Иван Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??