29.10.2008 г., 18:07 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
576 0 3


Плахи, устните ми търсят
път към terra voluptuousness*
И са жадни, а не бързат -
очертават в сладък унес.
Тихи, мислите ми дремят...
твоят стон ще ги събуди.
Спира бързащото време.
Сплели пръсти, като луди
грабим кратките секунди.
Даваш устните си щедро -
трелите на opus mundi
носят се в ефира ведро.
И, загубени в безвремие,
вплетени са сетивата ни.
Исках. Искам. И ще взема.
Без да питам за цената.

*псевдо-латин.: земя на сладострастие

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??