15.10.2009 г., 10:27 ч.

Адам и Ева 

  Поезия » Еротична
680 0 1

Адам и Ева

 

Две слънца

ме заслепиха

с белотата си коварна.

Устни топлина отпиха –

с нея твоите

да парнат.

 

В тези

слънчеви полета

незабравки аз посях.

Като истински да светят,

да напомнят

що е грях.

 

         Живодар ДУШКОВ

 


© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??