3.02.2018 г., 18:53 ч.

*** 

  Поезия » Друга
547 0 6

***


Пак ми махна за поздрав луната. 
Първо – снощи. И днес – сутринта. 
Странно... Сякаш си има понятие, 
че и аз съм "сияла" в нощта... 
"Светя", да... И безсъния пиша, 
любопитни звезди си шушукат, 
а стихът се опитва да диша 
сред вселенската врява и скука. 
Май... И аз се запътвам натам 
и с единия крак съм в небето...
Но преди да премина ще дам 
да ми пазиш за после сърцето...

 

Р. Чакърова 

Лондон, 02/02/2018   01:24

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??