Feb 3, 2018, 6:53 PM

*** 

  Poetry » Other
565 0 6

***


Пак ми махна за поздрав луната. 
Първо – снощи. И днес – сутринта. 
Странно... Сякаш си има понятие, 
че и аз съм "сияла" в нощта... 
"Светя", да... И безсъния пиша, 
любопитни звезди си шушукат, 
а стихът се опитва да диша 
сред вселенската врява и скука. 
Май... И аз се запътвам натам 
и с единия крак съм в небето...
Но преди да премина ще дам 
да ми пазиш за после сърцето...

 

Р. Чакърова 

Лондон, 02/02/2018   01:24

© Rositsa Chakarova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??