30.07.2008 г., 16:31 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
590 0 10
И боли
когато стъпвам
по очите ми
се стичат
кървави сълзи
и падат
до порязаните
крака
вървейки боса
идвам към теб
в червено
по натрошени стъкла
гониш ме
а към теб вървя
защо?
самонаказание!?
неизказани слова
болка кървяща
до погубване
изчезващо
стичам се
по твоите ръце
защо ме викаш
отблъсквайки
не искам да си тръгна
болиш ме
обичам те
мазохистично
само когато пожелая
от липсата
изгарям
със самотните нощи
говорейки със сенки
болиш ме
а те обичам
повече
от всякога
отиди се
завинаги
убий ме
или искаш
отмъщение

© Нина Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??