25.10.2012 г., 14:49 ч.  

* * * 

  Поезия » Любовна
468 0 0

Нарисувал тайно фигури от скреж,

разтопен в две длани, твоят дъх

ме кара неусетно да замра...

в очакване на нещо истинско.

Нахлуват с теб като сянка - спомени;

от твоя поглед става всичко безтегловно

и ставам лек, разтапят ме зениците

и дъхът ти топъл в мойте длани.

Събрал във шепа своя сън,

добре е да мълча във ъгъла,

но докога ще те обичам мислено -

“сам” - сред алкохол, дим и музика -

мълча... но и това е много.

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??