25.02.2009 г., 15:11 ч.

Ах, как мечтая 

  Поезия
1297 0 6

 

 

 

Ах, как мечтая за простори чисти,

за галещ вятър и вълни сребристи!

Душа, свободно рееща се в мрака,

и нежна обич в къщи да ме чака!

 

Дали ще дойде туй прекрасно време

безкрайно щастие в прегръдка да ме вземе!

Аз да притихна тиха, уморена

и да забравя, че съм наранена!

 

Както вървя по стръмната пътека,

повярвах аз, така, полека-лека

върха омаен ще преодолея,

с Вселената безкрайна ще се слея!!!

 

 

      22.08.2002г.

© Валентина Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??