4.12.2007 г., 14:05 ч.

ах, как не искам 

  Поезия » Бели стихове
701 0 2
 

Времето минава...

 

Още преди да те срещна, знаех,

че ще дойде ден и ти ще (ме) изоставиш.

Не знам кога ще бъде - но ще бъде скоро.

Ах, как не искам да идва този ден...

 

Емоциите избледняват...

 

Ти не вярваше на всичко това,

не вярваше на нищо, което ти казах.

Не знаех как ще бъде - но ще бъде трудно.

Ах, как не искам така да стане...

 

Всичко се забравя...

 

Може би ще ти е лесно, може би не,

но ще го направиш - ще ме изоставиш.

Не знам кой ще бъде - но знам, ще дойде.

Ах, как не искам другия да идва...

 

Никога не ще бъде същото...

 

Сега не усещаш, не знаеш,

но аз знам още преди да го направиш.

Не знам защо така ще бъде - никога не ще узная.

Ах, как не искам...

© Цецо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??