21.04.2008 г., 8:10 ч.

ах, тази тъга 

  Поезия » Любовна
588 0 1

Искам си деня,
когато с теб се запознах
и бях толкова щастлив,
но ето ме сега - тя се сърди за нещо,
което няма и да разбера...
Иска ми се да я целуна, прегърна,
а тя да ми каже само:
"Обичам те, мили мой, обичам те..."
Ето - това е тъга...

© Мирян Мирчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да това е тъга, но винаги има надежда, не унивай! За истинската любов граници няма, просто вярвай
Предложения
: ??:??