27.01.2011 г., 22:08 ч.

Ако можех... 

  Поезия
886 0 1

Ако можех да създам мъжа,

който мене да обича страстно,

да ме желае нощ  и ден

и с чуствата си той да е наясно.

 

Ако можех да го сътворя,

красив и нежен, мил и силен,

истински да бе за мен,

и в любовта към мен да е безсилен.

 

Ако можеше да ме усеща

като част от неговото тяло

и струна нежна в мене да докосва

и да сънувам с него в бяло.

 

Ако можех... бих го сътворила,

бих се борила за него,

бих стените разрушила,

бих убила даже свойто его!

© Райна Боянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??