24.04.2006 г., 8:41 ч.

Ако можех 

  Поезия
1362 0 10

Ако можех да плача,
щях да сътворя водопади
от приказни кристали
от моите сълзи.

Ако можех само да
продължа да се надявам,
”Вяра” щеше да е мойто име.

Ако можех от болката
да построя дворец,
щях там да съм кралица.

Ако можех от клетвите
да родя цветя,
щях да сплета
най-красивия венец.

Ако можех да събера
късчетата от разбитото ми сърце,
щях да ушия от него
завивка за безкрайното море.

Ако можех да забравя всичко
свързано с теб,
щях безумно
днес да съм щастлива.

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??