28.02.2008 г., 10:10 ч.

Ако можех... 

  Поезия
538 0 6
 

Ако можех да превърна този миг във вечност

и с теб в безкрая да вървим,

застинали във своята обреченост,

в прегръдка силна да се уловим...

 

Ако можех да постигна безтегловност,

в която с двама леко да се влеем,

щях да скоча със готовност

към звездите, за да греем...

 

Ако знаех, че това са спомени

и мигът изчезнал е безследно,

щях ли в дните си отронени

да се усмихна за последно?

 

© Тинка Това Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??