8.03.2017 г., 16:23 ч.

Ако още ме искаш 

  Поезия » Друга
394 1 2

Ако още ме искаш, ела,
ще те чакам тук търпеливо,
да изтрием всяка следа
от обиди и думи фалшиви.
В този безкраен спектакъл
животът е истинска драма,
ранèн е единият, другият плакал,
в главните роли за двама.
Но на сценария, краят е близо
с финалът, безспорно небивал
и актъорите със старата визия...
а уморените коне ги убиват.
Ако още ме искаш, ела,
в нови роли ще бъдем тандем,
с много обич, не на шега
във вярност ще се закълнем.
Дните с любов ще прегърнем,
на нощите страст ще дадем,
и мигът със теб ще превърнем
от болката в греховен плен.
Ако още ме искаш ела,
аз още съм тук, примирена,
навярно съм твоя съдба
а ти си за мен отреден.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??