6.12.2008 г., 17:51 ч.

Ако си истинска 

  Поезия
1314 0 13

С какво,приятелко,заслужих

обърнатата ти глава,

с какво съмнения пробудих,

че си посърнала сега?

 

Защо не сподели открито

това,което ти тежи,

а някак тайнствено прикрито

избягваш моите очи?

 

Приятелите си говорят

и недомлъвки не таят,

понякога дори да спорят

ръцете си с любов държат.

 

Ако си истинска кажи ми

какво в душата ти крещи,

че всички ние сме раними,

но носим истински души!

 

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??