24.03.2009 г., 17:31 ч.

Ако те забравя 

  Поезия
725 0 5

Ако те забравя, вече

няма да съм аз.

Спомням си ти как изрече

думите на глас.

Най-желаните от всички

думи на света.

С четири вълшебни срички

викна Пролетта.

Нищо, че сновяха зими

вредом из света,

с рими невъобразими

пяхме песента.

Тази песен, за която

ще си спомням пак

в знойно и самотно Лято

на далечен бряг.

Ако те забравя, лесен

ще да е света.

Но ще бъде мрачна Есен

в моята душа.

 

Ако те забравя, вече

няма да съм аз...

© Пламен Рашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??