11.12.2011 г., 19:22 ч.

Ако ти се помълчи с мен 

  Поезия » Любовна
763 0 3

 


Здравей. Отново пиша тук,

 

 

знаеш, че другаде не бих...

така изказано без звук,

мога да го вместя... в стих.

Мълча понякога и не за друго,

просто ми е леко с тишина.

И със риск да бъда леко груба...

предпочитам нея... засега.

Мълчи и ти,

нека помълчиме заедно.

Без да мислим...

без да се стремим...

без да се опитваме да е забавно,

нека просто помълчим.

В мълчанието, хората са казали,

можеш да откриеш много думи.

Всяко нещо неизказано...

мислите си, чувствата и разни други.

Ако пък поискаш - говори.

Аз мога и да слушам, без да гъкна,

и ако думите ти ме ранят, не ме мисли...

ще те пообичам малко, а после ще си тръгна. :)

© Валентина Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Незабравим стил на писане.
    Привличаш различното,специалното,хубавото.
    Мисли за възхищения и впечатления...
    Шестици...
  • Поздрав!!!
  • "В мълчанието, хората са казали,

    можеш да откриеш много думи.

    Всяко нещо неизказано...

    мислите си, чувствата и разни други"

    Много ми хареса!Поздравявам те!
Предложения
: ??:??