4.01.2015 г., 20:46 ч.

Ако ти стиска 

  Поезия
488 1 0

Омръзна ми да тичам,
все влакове да гоня.
И аз имам нужда от обичане,
не искам вече да се боря.
 

Аз знам, не съм за всеки
трудна съм, понякога и нетърпима,
но да се опитат да намерят нека
някоя, която повече любов в себе си да има.


Не ме сравнявай с всички други,
отдавна съм вълчица единак.
И моето обичане, ОБИЧАНЕ Е,
ако се качиш на моя влак.
 

Не съм принцесата от приказките,
с грешки съм изписана дори,
но съм изпълнена със искреност
и огън в сърцето ми гори.
 

Аз знам, че съм далеч от идеалност,
ала поне съм истинска.
И влюбването в мене е фатално,
опитай се, ако ти стиска.

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??