4.03.2018 г., 21:53 ч.

Ако това е нашата последна нощ заедно... 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
831 1 5

Ако това е нашата последна нощ заедно...

 

По бузите ми отминаха тези две сълзи,

не си казахме нито, нито дума, нищо...

Вече всичко си казахме, всичко, всичко...

и вече не се страхуваме от идващото...

 

Всичко, от което се нуждая, небе мое

е в очите ти , откриваш го и в моите...

И ако това е нашата последна нощ заедно

нека направим така, че да имаме утрото...

 

Нека, нека не бъдем двама непознати...

нека не си оставяме болката, от това че

не сме се любили, след като се обичаме...

след това може би пак ще обичаме или не...

 

Ако това е нашата последна нощ заедно

нека мълчанието ни облече със себе си...

Ако това е нашата последна нощ заедно

да приютим в обятията си лъчите и звездите...

 

Ако това е нашата единствена нощ заедно

прегърни ме, така че времето да спре сега...

Ако това е нашата съкровена нощ заедно...

ще целуна очите ти и ще ти подам ръцете си...

 

Ако това е нашата композирана нощ заедно,

освободи не само косите, но и сърцето ми...

и накарай песните ми да полетят като птици...

ако това е нашата нощ да нарисуваме любов...

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви от сърце, скъпи приятели! Рисувате усмивки! Прегръщам ви!
  • Харесва ми тази позитивност и неподправения дъх на любов, които има в стиховете ти, Лили. Аплодисменти!
  • Прекрасно!
  • За силната любов ,истинската ,човеколюбивата!До нови Лили!Поздравления!
  • В стиховете си винаги рисуваш любов, Лили! Поздравления!
Предложения
: ??:??