18.09.2008 г., 8:33 ч.

Ако трябва да избирам 

  Поезия » Любовна
1399 0 16
 

                     Ако трябва да избирам

 

 

                 Ако трябва да избирам съмнение или...

                                      Избирам вяра.

 

                 Ако трябва да избирам спокойствие или...

                                      Избирам действие.

 

                 Ако трябва да избирам зима или...

                                      Избирам лято.

            

                 Ако трябва да избирам чадър или...

                                      Избирам дъжда.

 

                  Ако трябва да избирам сълза или...

                                       Избирам усмивка.

 

                  Ако трябва да избирам теб или...

                                       Няма или... избирам теб.

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1463 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??