15.05.2017 г., 8:52 ч.

Ако загубим скъп човек 

  Поезия » Философска
399 2 4

Генка Богданова

 

Ако загубим скъп човек,

в сърцето ни гори жарава,

душата срещу Бог въстава,

ако загубим скъп човек.

 

Ако загубим ний любим

сърцето тръпне в изнемога,

в плен на мъка и тревога,

и дълго плачем и скърбим.

 

Загубим ли човек любим,

ще дойде време да узнаем,

че само е привиден „КРАЯ“

и на Съдбата ще простим.

 

От любовта ще вдигнем храм,

за незабравимия любим,

със спомен ще го възкресим

и утеха ще открием там.

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??