31.08.2007 г., 17:13 ч.

Акордеон в подлеза 

  Поезия
568 0 9
Мръсно.Тъмно.И в тъмното - стон.
И нахлуват забравени чувства.
Свири в подлеза акордеон.
Мили боже,каква акустика!

Аз вървя и открехвам душа
върху стари,поскърцващи панти.
Всеки ден изминавам пеша
тези двадесет метра романтика.

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??