22.06.2008 г., 10:47 ч.

Акро 

  Поезия » Друга
630 0 8

Ти носиш в себе си покоя

и си творец на доброта

боиш се даже от пороя

като кротка прелестна сърна

 

От нищо сълзи във очите

блестят понякога нали

за болката на хората в душите

боледуваш винаги и ти

 

Не страдай чуждите неволи

прикрий сърцето си със шлем

като актъор във  иронични роли

мечтай за утрешния ден

 

И давай всекиму частица

от извора на скромноста

като  фея,   приказна девица

дарявай всички с мъдроста

 

На една прекрасна жена с уважение-1993г.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??