21.05.2024 г., 23:41 ч.

Акро за нищо 

  Поезия » Философска, Акростихове
236 3 10

 

 

Най- ненормалното ли е реалност?

Ято въпросчета  все ме подпитват.

Много бих искала всичко забравено.

Ако е в мене… Да се развика.

 

Но тишината оплела е времето.

Извод: мълчащите най- са удобни.

Щурото минало- свършено дреме

около сухи сълзи без емоции.

 

Няма любов, нито спомен останал.

Облаци пепел прикриват посоките.

Влиза в очите димът от баналното.

Островна болест убила е кораба…

 

 

© Дочка Василева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??