28.07.2009 г., 21:38 ч.

Акварел 

  Поезия
552 0 24

 

Акварел

 

Сянка от клонка на бор

върху жегата слиза.

Пее щурче с неуморно

гласче от тревите наблизо.

 

Горска пътечка дипли снага.

Вие в дъбрави морна следа,

впита  в  зеления тюл

на храсти и  мъхове стари. 

 

Бистро поточе носи разкош.

Син и бездънен е небесният кош.

Вятър несръчно танцува

по платното на нечия риза…

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??