4.02.2009 г., 8:29 ч.

Алегория (2005) 

  Поезия » Друга
591 0 0


Апатия. Алчност. Абсурд. Алогичност.

 

Любовна лотария. Лепкава личност.

 

Един елексир. Единство... Ела!

 

Гибелна горест. Гняв! Гордостта...

 

Остави, остави! Обичта си отива...

 

Ридая. Ругая. Ранена, ревнива.

 

Илюзии, истина... Изживяна история.

 

Ябълка, ярост! Яснота... АЛЕГОРИЯ.

 

 

09.05.2005

© Александра Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??