21.04.2008 г., 9:54 ч.

Алтернатива 

  Поезия » Философска
683 0 9

Земята забрадена в черно

извива тръпнеща снага,

отива към постелята наверно,

осеяна със дяволски рога.

 

Човечество, изкачващо Голгота,

разплакано от участ зла,

в борба да съхраниш живота,

се луташ в призрачна мъгла.

 

Дали в отвъдното ще идем,

загърнати в окъсани наметала

или в строителство на пирамиди

ще се озъбим на съдбата зла?!

© Димитър Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??