Apr 21, 2008, 9:54 AM

Алтернатива 

  Poetry » Phylosophy
671 0 9

Земята забрадена в черно

извива тръпнеща снага,

отива към постелята наверно,

осеяна със дяволски рога.

 

Човечество, изкачващо Голгота,

разплакано от участ зла,

в борба да съхраниш живота,

се луташ в призрачна мъгла.

 

Дали в отвъдното ще идем,

загърнати в окъсани наметала

или в строителство на пирамиди

ще се озъбим на съдбата зла?!

© Димитър Станчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??