27.04.2015 г., 18:35 ч.

Ама, че съм прост 

  Поезия » Хумористична
535 0 6

Ако конете са лилави,

а дърветата, прозрачни,

има месоядни крави

и нормално... сме откачени...

 

Луди ли сме и дали

ни личи от самолет?

Или главата ни сърби

отвътре - Дай ми тук съвет...

 

Ако съм с такъв проблем -

Виждам призраци в тоалетната,

играя карти със тюлен

и се бия с... извънземните...

 

Не, че истината тук

ти признавам, ще ти кажа,

но болестите трепа с чук,

с русалки къпя се на плажа...

В хладилника си имам трол,

а в гардероба си, вампир...

При това е чисто гол

и рисува... с тебешир...

 

Живея в къща от яйце

от черупката на въшка,

под оранжево небе,

което дразни ме... защото пъшка...

 

Съсед ми е един кретен

с рога и ципести копита...

Понякога пък той е мен

и пие, пак със мен, мохито...

 

Но всъщност не ми пука хич

какво си мислят другите за мене...

В очите свои аз съм супер пич -

Сега обаче ще полафя малко с тебе.

 

Изглеждаш ми такъв - надежден...

Затуй реших и ще те питам -

Защо записваш думите ми тъй прилежен,

че нищо странно в тях, не скивам?

 

Но въпросът ми е друг -

Как пишеш буквите със своя нос?

Психиатър май ти трябва тук,

а може би такъв съм аз? Така е, ама че съм прост...

 

09.01.2015

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??