7.04.2008 г., 10:43 ч.

Анексия 

  Поезия » Еротична
909 0 4

Приближаваш
като котка:
с мека нотка.
С тънка нотка.
Домошарски
те очаквам:
сложил съм
паничка мляко.

Хайде, писенце-мъниче!
Близвай с розово езиче!

За млекцето - даде ласка.

Но за сбогом - ме одраска...

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??