8.05.2008 г., 15:47 ч.

Апел 

  Поезия » Любовна
722 0 3

 

Липсваш ми, върни се...

Прегърни ме, изгори ме...

като вулкан залей ме

 в страст и нежност,

отрова дай ми,

не и безнадеждност!

 

Люби ме, накажи ме...

Ако трябва и в Ада заведи ме,

припомни ми грях отровен,

потопи ме в лед,

запали във мене огън.

 

Утеши ме в сянката на здрача,

накарай ме да спра да плача!

Ако тръгнеш - аз ще стана облак,

ще те стигна, за да чуеш моя вопъл! 

В летен дъжд ще се превърна,

за да мога пак да те прегърна!

 

© Павлина Каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??