13.01.2023 г., 6:21 ч.  

Апева „Студио Х“ 1 

  Поезия » Строги форми, Друга
638 0 0

/сериен хорър/

 

   Стъпки, цев, блясък.

  В потрепващ мрак

филм гледам

страшен.

Грак.

Грак.

Страшен

филм гледам

в потрепващ мрак.

Стъпки, цев, блясък.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=j2Zdx_MC-IY

© Мария Димитрова Всички права запазени

/сериен хорър/
В и т а е п р и з р а к
в бял минижуп.
Р е к а т а
н о с и ...
  615 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??