22.02.2023 г., 8:44 ч.  

Апева „Студио Х“ 29 

  Поезия » Строги форми, Друга
217 0 0

/сериен хорър/

 

П о п р а в и  в с и ч к о,

врат белнал, Ник –

стомашен

сетих

 тик.

Тик

сетих

   стомашен –

 врат белнал, Ник

п о п р а в и  в с и ч к о.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=OXdL5N2I8lY

© Мария Димитрова Всички права запазени

/сериен хорър/
С каскет и маска
бях се прикрил,
стоях си
кротък, ...
  218 
/сериен хорър/
Впих в него зъби.
О, дъх на кръв!
Бе свежа,
л е с н а ...
  225 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??