23.02.2023 г., 10:06 ч.

Апева „Студио Х“ 30 

  Поезия » Строги форми, Друга
237 0 0

 /сериен хорър/

 

Впих в него зъби.

О, дъх на кръв!

Бе свежа,

л е с н а

стръв.

Стръв

л е с н а

бе – свежа.

О, дъх на кръв!

Впих в него зъби.

 

https://www.youtube.com/watch?v=u1qMXEB2WFw

© Мария Димитрова Всички права запазени

/сериен хорър/
П о п р а в и в с и ч к о,
врат белнал, Ник –
стомашен
сетих ...
  225 
/сериен хорър/
П и я н о т р а д о с т
бях як… кютюк.
Техника
имал ...
  336 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??