22.10.2009 г., 11:55 ч.

Апостроф 

  Поезия » Философска
911 0 13

Грешни сме, не че я има змията!

Творецът и нея създал е с душа!

Щом усети погрешната стъпка, тя бяга.

Не, не от страх,

иска само

себе си

и нас

да предпази

от грях!

 

© Стойна Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??