Oct 22, 2009, 11:55 AM

Апостроф 

  Poetry » Phylosophy
914 0 13

Грешни сме, не че я има змията!

Творецът и нея създал е с душа!

Щом усети погрешната стъпка, тя бяга.

Не, не от страх,

иска само

себе си

и нас

да предпази

от грях!

 

© Стойна Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??