26.05.2006 г., 17:37 ч.

Аромат на жена 

  Поезия
1057 0 5

Въздухът мирише на любов,
с твоя аромат наситен,
отдалече чувам твоя зов -
в любовта си ненаситен,
за тебе тръгвам аз на лов.
Аромата на желаната жена
вдъхвам с ноздри разширени,
пламвам аз от страст сега -
ще се пръснат мойте вени!
В тях кръвта ще запулсира
от желанието бясно
и ето, чак дъхът ми спира -
искам те сега, не е ли ясно!
Място аз не си намирам
от аромата на жена желана
и пред нищо вече не се спирам -
защо човъркаш стара рана!

© Александър Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??