Артисано
Културата крещи
безкрайни думи.
Алтернативната врещи
и повече.
Кълнат „примри
или се откажи -
не можеш повече”.
Седиш безмълвно.
Вървиш погълнат
от несигурност.
И твоят арт
на фалстарта
остава стар,
но твоят си.
© Братан Всички права запазени