Feb 16, 2016, 9:01 PM

Артисано 

  Poetry » Other
433 0 0

 

 

Артисано

 

Културата крещи
безкрайни думи.
Алтернативната врещи
и повече.
Кълнат „примри
или се откажи -
не можеш повече”.

 

Седиш безмълвно.
Вървиш погълнат
от несигурност.

И твоят арт
на фалстарта
остава стар,
но твоят си.

 

 

 

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??