20.01.2017 г., 15:07 ч.

Артистка 

  Поезия » Любовна
262 1 2

Артистка

 

Не съм сама, когато теб те няма.

Тогава с мен са плътно самотата

и споменът за теб. И тези двама

натрапни призрака, витаят в тишината.

 

В слушалката, с теб весело говоря.

Смехът ми, проглушава ти ушите.

Кънти гласът ми, даже вън, на двора.

Ала какво е във душата ми, не питай...

 

Ако до мене си разсърден и намръщен,

посървам като скитница, сиротна.

И горестно след туй да ме прегръщаш,

в прегръдките ти, аз ще съм самотна.

 

Не си ли с мен, повярвай ми, за Бога,

аз грохвам. Но на никого не казвам.

Ти не разбра ли, че без теб не мога

и как умея, да не го показвам?

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??