Залоствайте прозорците!
Прибирайте децата!
Избягаха затворници!
Какви ли са делата?
Животните да лаят!
Градът да се пропука!
Намери ли ни раят?
На портата ли чука?
Гответе ятаганите!
Момичетата крийте!
Грабнете и тиганите!
Злосторника разбийте!
Стрелите са готови!
Юнаците ни чакат!
Душите ни са нови!
Оръжия… Атака!!!
© Димитър Драганов Всички права запазени