10.09.2020 г., 9:24 ч.

Авангардно гатанкоподобно стихотворение 

  Поезия » Хумористична, Друга
417 0 0

                                              /анамерично/

 

Сълзата е топла,

а хладка водата.

 

 

Отговор:   Къпеща се плачеща жена,

                на която преждевременно

                са изключили бойлера

                и тя се залива в сълзи

                от унижение и за да се

                стопли.

 

 

10.09.2020

 


  Тук отговорът е Следзаглавие, а заглавието е Жанровото определение, което обикновено стои в скоби под заглавието. Определението в скоби пък е единственото нещо в това стихотворение, което си е на мястото. А, да, и самото стихотворение, но то нещо ми се губи. За определението на Определението "анамерично" виж стихотворението ми "Анамеризъм", където Жанровото определение също е на мястото на Заглавието, но всъщност си е на мястото, защото стихотворението е анамерично, а в анамеричните стихотворения нищо не си е на мястото. Там няма Жанрово определение в скоби, защото жанровото определение е на мястото на заглавието. Каква е функцията на датата, която също си е на мястото, е загадка.

☺Из творенията на Вергилий. Но не на древноримския, нито на Дантевия, а на моя Вергилий. За да разберете кой е моят Вергилий, ще се наложи да прочетете романа ми "СО-вид", за да не ми се налага аз да ви го разказвам☺Забележка на бележката - приемам само гости с подарък - оценки. Да не каже някой после - ама тя не искаше.

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??