6.12.2018 г., 8:48 ч.  

Автобиографично 

  Поезия » Друга
337 0 0

Години поживях немалко,
достигайки до възраст средна.
Допусках грешки - много, малко -
белязвайки годината поредна.

 

Успехи също имам, както всеки.
Изучих се, създадох дом.
Деца отгледах с доста мъки -
годините отминаха бегом.

 

Познах любов, познах и самотата.
Познах и радост, също доста скръб.
Познах и хубост, познах и гнусотата.
препъвах се и падах, но никога по гръб.

 

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??