АВТОГОЛ
На длъжност важна те избраха -
някакъв със страшен ген.
После изведнъж разбраха
колко некадърен бил. Кретен!
- Да се уволни! - подеха.
Да се уволни? Но как?
Та те вече зависеха
от този хомо сапиенс - глупак.
© Цвятко Илиев Всички права запазени