Sep 14, 2012, 10:40 AM

Автогол 

  Poetry » Humour
546 0 1

     АВТОГОЛ

 

На длъжност важна те избраха -

някакъв със страшен ген.

 После изведнъж разбраха

колко некадърен бил. Кретен!

 

 - Да се уволни! - подеха.

Да се уволни? Но как?

Та те вече зависеха

 от този хомо сапиенс - глупак.

© Цвятко Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??